Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam
Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam o foaie de dafin, sare si un catel de usturoi curatat, introducem caracatita in oala si o lasam la fiert timp de o ora. Pentru a proba daca este fiarta se incearca cu furculita prin strapungere. Dupa fierbere se da oala de pe foc si se lasa la temperat putin, apoi se scurge bine si se taie bucati pe care le punem intr-un vas. Separat pregatim un sos din zeama de lamaie cu ulei de masline, patunjel tocat marunt, sare si piper.
Amestecam carnea de caracatita cu sosul foarte bine,apoi lasam compozitia la rece timp de 8 ore inainte de a fi servita
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii