Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam
Se curata caracatita si se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam o foaie de dafin, sare si un catel de usturoi curatat, introducem caracatita in oala si o lasam la fiert timp de o ora. Pentru a proba daca este fiarta se incearca cu furculita prin strapungere. Dupa fierbere se da oala de pe foc si se lasa la temperat putin, apoi se scurge bine si se taie bucati pe care le punem intr-un vas. Separat pregatim un sos din zeama de lamaie cu ulei de masline, patunjel tocat marunt, sare si piper.
Amestecam carnea de caracatita cu sosul foarte bine,apoi lasam compozitia la rece timp de 8 ore inainte de a fi servita
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii