Crevetii cu cus-cus sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu creveti cus-cus-ul se opareste in apa fiarta, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga o lingura cu ulei de masline si patrunjel tocat, dupa care se pastreaza la cald. Separat se pune pe foc o cana cu apa, vinul, boabele de piper si cuisoarele. se adauga crevetii si se lasa la fiert 5-10 minute. Separat, e caleste ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul zdrobit, ardeiul, ghimbirul si crevetii taiati cubulete. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga cus-cusul.
Crevetii cu cus-cus se servesc calzi cu zeama de lamaie.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe