Creveti prajiti, simpli, in tigaie sunt cei mai deliciosi. Crevetii vor lua aromele celorlalte ingrediente: ghimbir, usturoi si arei iute. Incingeti o tigaie mare si puneti in ea 4 linguri de ulei de masline, ghimbirul, usturoiul, ardeii iuti si crevetii. Prajiti cam 3 minute, apoi reduce
Incingeti o tigaie mare si puneti in ea 4 linguri de ulei de masline, ghimbirul, usturoiul, ardeii iuti si crevetii. Prajiti cam 3 minute, apoi reduceti focul si stoarceti in compozitie sucul de la 1 lamaie.
Adaugati patrunjelul si inca vreo 2 linguri de ulei de masline. Amestecati si luati de pe foc. Ar trebui sa fi obtinut un sos bun si suculent - gustati. S-ar putea sa mai necesite inca putin suc de lamaie. Asezonati dupa gust.
Serviti crevetii prajitit cu usturoi, ghimbir si ardei iute cu ciabatta, ca sa puteti savura cat mai mult sos. Trebuie doar sa aduceti la masa cateva boluri pline cu acest fel de mancare si sa va lasati amicii sa se infrupte. Eu pun mereu ceva mai mult ardei iute si ma asigur ca am pus la rece un vin bun.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii