Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar.
Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar. Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece. Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale. Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit.
Inelusele de calamari se pot servi cu lamaie, sos sau cu un risotto cu lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii