Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar. Sosul:
Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.
Sosul: Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii, sare piper,f oi de dafin, zaharul. Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii, se lasa la fiert. Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa, se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.
Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii