Mancaruri cu legume

Reteta Baba Ganouj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa.

In blender se pun ghimbirul si usturoiul, co

ingrediente

   2 vinete
   o legatura de coriandru verde
   ghimbir si usturoi dupa gust
   o lingura pasta de susan(tahini)
   zeama de lamaie
   ulei de masline
   o rodie
   suc si samburi

mod de preparare

Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa.





In blender se pun ghimbirul si usturoiul, coriandru tocat, vinetele, uleiul, zeama de lamaie, tahini.


Se face o pasta de culoare verde. Se toarna intr-un castronel si orneaza cu melasa de rodie sau zeama de la o rodie si samburii rodiei.



E delicioasa pe lipie calda (pita).


Pofta buna!





Reteta Baba Ganouj a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro





Alte retete cu vinete gasiti aici:


vinete maioneza


vinete umplute


vinete coapte
Incearca si Salata de ciuperci cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganouj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.