Budinca de morcovi cu unt

Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr. morcovi
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri unt
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sita. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, untul incalzit, laptele, pesmetul si sarea. Se toarna compozitia intr-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste
Se serveste imediat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci