Mancaruri cu legume

Reteta Budinca de spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
Maria Dorohoi 2935 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine bine spanacul, se fierbe, se toaca, se incorporeaza 50 gr unt si faina. Se pune la foc si se toarna laptele. Se fierbe amestecind tot ti

ingrediente

   1 kg. spanac
   3 oua
   5 linguri cascaval ras
   6 linguri pesmet
   o lingura faina
   o jumatate pahar lapte
   75 gr. unt
   sare

mod de preparare

Se spala bine bine spanacul, se fierbe, se toaca, se incorporeaza 50 gr unt si faina. Se pune la foc si se toarna laptele. Se fierbe amestecind tot timpul pina se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga cascavalul, jumatate din pesmet, galbenusurile pe rind si la urma, amestecind usor, albusurile batute spuma.
Se unge cu restul de unt o forma Jena, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace cca 45 de minute la foc mic, in cuptorul incins.
Se serveste de preferinta calda, dar e buna si rece. Poate fi si garnitura la o friptura.
Incearca si Rosii la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.