Mancaruri cu legume

Reteta Budinca din conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   conopida - 800 g
   margarina/unt - 100 g
   faina - 100 g
   lapte - 500 ml
   oua - 3 bucati
   pesmet - 30 g
   smantana - 200 g
   sare si piper dupa gust
   1 cub MAGGI de gaina

mod de preparare

Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Se lasa sa se raceasca in lichidul in care a fiert, se scurge si se taie cuburi mici. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala; se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma. Din faina dizolvata in lapte, 50 g unt sau margarina si cubul MAGGI se prepara un sos. Se lasa sa se raceasca, se adauga sare, galbenusuri, albusurile batute spuma, conopida, piper si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei. in tava unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia obtinuta; deasuprea se toarna smantana. Se introduce in cuptor cca 20 de minute. Se raceste putin si se portioneaza.




Budinca din conopida se serveste cald.


Incearca si Legume la cuptor cu smantana si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.