Chiftele de zarzavat si branza

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 telina
  • 1 praz
  • 5 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri branza
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 3 linguri untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne. Se adauga doua linguri de faina, doua oua, branza, sare, piper. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de zarzavat se pot servi si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci