Mancaruri cu legume

Chiftele din fasole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pina se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul bat

ingrediente

   1 ceasca fasole alba uscata
   1 chifla muiata in apa
   1 ou
   faiana sau pesmet
   untdelemn
   sare
   patrunjel tocat

mod de preparare

Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pina se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul batut. Se intinde aceasta pasta de grosimea unui deget, pe o scindura presarata cu faina, se taie cu paharul rotunduri, se tavalesc in faina sau pesmet si se rumenesc pe ambele parti in untdelemn incins. Se presara chiftelele cu patrunjelul tocat.
Incearca si Mancare de fasole verde cu carne de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite