Chiftele din fasole

Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pina se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul bat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca fasole alba uscata
  • 1 chifla muiata in apa
  • 1 ou
  • faiana sau pesmet
  • untdelemn
  • sare
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pina se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul batut. Se intinde aceasta pasta de grosimea unui deget, pe o scindura presarata cu faina, se taie cu paharul rotunduri, se tavalesc in faina sau pesmet si se rumenesc pe ambele parti in untdelemn incins. Se presara chiftelele cu patrunjelul tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci