Clatite umplute cu sos de ardei

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml apa minerala
  • 4-5 linguri de faina
  • 150 ml ulei
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 2 cepe
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 oua si
  • 100 ml vin rosu

Mod de preparare

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele. In restul de ulei, calim ceapa, adaugam carnea tocata, mirodeniile, 100 ml de vin rosu si lasam la calit pana scade apa. Dam deoparte, adaugam ouale si umplem foile de clatite pe care le punem intr-un vas uns cu unt si dam la cuptor timp de treizeci de minute.


Se servesc cate doua clatite cu carne la portie, cu sos de ardei pe deasupra si verdeata tocata fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci