Mancaruri cu legume

Conopida la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ivi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de

ingrediente

   2 buc. conopida
   200 gr. cascaval razuit sau brinza
   pesmet
   2 oua
   smintina
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Incearca si Chiftele cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite