Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un str
Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina. Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte.
Se seveste calda sau rece. Se poate servi pe platou impreuna cu alte aperitive.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii