Mancaruri cu legume

Conopida pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Corina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un str

ingrediente

   o conopida
   2-3 oua
   4-5 linguri faina alba
   sare
   piper
   ulei

mod de preparare

Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina. Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte.
Se seveste calda sau rece. Se poate servi pe platou impreuna cu alte aperitive.
Incearca si Pui cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite