Cordon bleu cu vinete

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Pentru aceasta reteta de cordon bleu trebuie sa taiati vanata felii subtiri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu cu vinete

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet.

Mod de preparare

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval.
Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.


Cordon bleu cu vinete se serveste cald sau rece. Este bun de pus la pachet.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci