Cordon bleu cu vinete

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Pentru aceasta reteta de cordon bleu trebuie sa taiati vanata felii subtiri.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu cu vinete

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet.

Mod de preparare

Cordon bleu cu vinete este deosebit de gustos. Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval.
Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.


Cordon bleu cu vinete se serveste cald sau rece. Este bun de pus la pachet.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori