Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi. Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat u
Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi.
Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat un pic.
Am acoperit cu supa si am lasat sa fiarba.
Intre timp, castanele le-am fiert, curatat si le-am facut bucati.
Am stins focul, am amestecat-o ca sa devina crema si am turnat castanele in ea.
Se pune sare si piper dupa gust.
Am amestecat bine si am servit-o cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala cu drojdie naturala.
Se poate servi cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala.
Pofta buna!
Reteta Crema de dovleac cu castane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Gasca umpluta cu stafide si castane ,
Piept de curcan umplut cu castane ,
Curcan umplut cu pasta de castane .

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii