Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecei cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dovleceii se curata de coaja si se oparesc in apa clocotita cu sare, apoi se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara sosul.
Se caleste faina in u

ingrediente

   6 dovlecei
   10 g sare
   1 legatura de patrunjel verde
Pentru sos:
   2 cani de
   1/2 pachet de unt
   4 linguri de faina
   100 g cascaval ras
   1 lingura cu varf de pesmet

mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se oparesc in apa clocotita cu sare, apoi se lasa sa se raceasca.


Intre timp se prepara sosul.


Se caleste faina in untul topit. Se stinge apoi cu , amestecand continuu.


Dovleceii se taie felii si se pun intr-un vas termorezistent.


Se sareaza, se pipereaza, se presara cu cascaval si pesmet, se toarna sosul si se introduce vasul la cuptor. Dovleceii se servesc fierbinti, presarati cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pofta buna!





Alte retete cu dovlecei:


mancare de dovlecei,


ciorba dovlecei,


dovlecei cuptor
Incearca si Moussaca vegetariana
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.