Dovlecei pane gustosi

Dovlecei pane gustosi este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Dovleacul se curata de coaja si se taie felii.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un dovleac potrivit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • biovegetal
  • 200 g faina
  • 300 g ulei

Mod de preparare

Dovlecei pane gustosi este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Dovleacul se curata de coaja si se taie felii de jumatate de centimetru grosime, care se presara cu sare si se lasa sa stea o jumatate de ora, apoi se ia fiecare felie si se da prin faina de grau, prin ou batut cu piper, sare si biovegetal, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. La fel se fac si buchetelele de conopida fiarta in apa cu sare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc