Dovlecei pane gustosi

Dovlecei pane gustosi este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Dovleacul se curata de coaja si se taie felii.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un dovleac potrivit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • biovegetal
  • 200 g faina
  • 300 g ulei

Mod de preparare

Dovlecei pane gustosi este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Dovleacul se curata de coaja si se taie felii de jumatate de centimetru grosime, care se presara cu sare si se lasa sa stea o jumatate de ora, apoi se ia fiecare felie si se da prin faina de grau, prin ou batut cu piper, sare si biovegetal, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. La fel se fac si buchetelele de conopida fiarta in apa cu sare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci