Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute. Intre timp se caleste o ceap
Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute.
Intre timp se caleste o ceapa
Se adauga dovelecelul, linguritza de boia dulce de ardei si lingura de faina.
Se amesteca bine si se stinge cu 150 ml frisca lichida sau smantana.
Se adauga piperul, patrunjelul verde, sarea si se lasa sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Se poate servi ca si garnitura la fripturile de carne
Reteta Dovlecel scazut a fost propusa de Carmiris
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii