Mancaruri cu legume

Reteta Fasole cu rondele de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea cu rondele de ceapa este o reteta de post, plina de vitamine, pe care o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu legume, de post.

ingrediente

   800 gr fasole alba
   4 cepe mari
   4 linguri ulei
   1 lingura faina
   1 lingura malai
   200 gr suc de rosii
   1 legatura marar
   1 foaie de dafin
   sare
   piper

mod de preparare

Fasolea cu rondele de ceapa este o reteta de post, plina de vitamine. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole se curata ceapa si se taie rondele cu grosimea de 0,5 mm. Se trec rondelele printr-un amestec de faina, malai, sare si piper. Se prajesc in ulei fierbinte rondelele de ceapa, pe ambele parti si se scot apoi pe un servetel pentru a absorbi grasimea. Se piseaza usturoiul si se caleste in ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga fasolea alba, foaia de dafin, sucul de rosii si mararul tocat marunt. se tine vasul pe foc mediu, timp de 10 minute, apoi se lasa la racit.


Fasolea se serveste in farfurii, alaturi de rondelele de ceapa, ornata cu marar verde.

Incearca si Ghiveci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu rondele de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.