Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta se pune fasolea la fiert in apa cu sare, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune vegeta, putin cimbru. Se strecoara dupa ce a fiert si se paseaza cu blenderul. Se curata ceapa, se taie fin si se caleste in ulei de floarea soarelui si putina apa in care a fiert fasolea. Jumatate din ceapa se pune in fasole, se mizeaza, se adauga sare dupa gust.Restul de ceapa se amesteca cu uleiul de dovleaci si putina boia de ardei iute si se pune peste fasole
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii