Mancaruri cu legume

Reteta culinara Fasole pastai cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, i

ingrediente

   680 g fasole pastai
   taiate oblic in bucati cu lungimea de 5 cm
2 catei de usturoi
   tocati marunt
cateva linguri bune de ulei de masline extravirgin
1 conserva de 400 g rosii taiate
sare si piper negru proaspat macinat

mod de preparare

Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, in loc sa gatiti fasolea la abur, puteti sa opariti pastaile cu apa sarata clocotita, lasandu-le in apa pana cand se inmoaie). In timp ce se fragezesc pastaile, pregatiti rapid un sos de rosii: prajiti usturoiul in putin ulei de masline, adaugati rosiile, lasati sa dea in clocot apoi asezonati si fierbeti la foc mic 15 minute, pana cand se ingroasa sosul. Asezonati din nou, dupa gust. Cand pastaile de fasole sunt gata, amestecati-ie in sos.
Aceasta mancare de fasole se serveste calda.





Alte retete recomandate:


Fasole cu costita


Iahnie de fasole


Mancare de fasole verde cu carnati

Incearca si Penne cu Spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite