Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Ap
Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Apoi, se amesteca cu patrunjel, smantana, ou si in final parmezan ras si smantana. Compozitia se varsa intr-o tava (se presara un pic de parmezan ras) care merge la cuptor. (sau se poate si la bain-marie) la cca 200° ( ca la prajituri).
Cand e rumenita se serveste simplu sau cu un sos de rosii ( ca la spaghetti) alaturi.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii