Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Ap
Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Apoi, se amesteca cu patrunjel, smantana, ou si in final parmezan ras si smantana. Compozitia se varsa intr-o tava (se presara un pic de parmezan ras) care merge la cuptor. (sau se poate si la bain-marie) la cca 200° ( ca la prajituri).
Cand e rumenita se serveste simplu sau cu un sos de rosii ( ca la spaghetti) alaturi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii