Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu. Se retrage vasul de pe foc si se raceste putin; se adauga oua, amestecand compozitia pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se ia cu lingura si se formeaza galuste, care se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita si sare.
Galustele din gris cu piure de spanac se servesc calzi, alaturi de piureul de spanac.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe