Ghiveci cu vinete si ciuperci este o delicioasa reteta de post pentru care aveti nevoie de vinete, ciuperci, cartofi, morcovi si fasole pastai.
Ghiveci cu vinete si ciuperci este o delicioasa reteta de post. Spalam toate legumele. Morcovii, ardeii, ceapa, fasolea si telina se taie cubulete potrivit de mari. Cartofii se taie cubulete mai mari. Rosiile se taie cubulete mici.Taiem ciupercile feliute. Vinetele le curatam de coaja si le oparim 3 miute, apoi le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Cand s-au scurs bine le tocam cubulete. Punem la calit ceapa, adaugam apoi morcovul, telina, ciupercile, vanata si ardeiul si lasam la inabusit 5 minute. Adaugam fasolea pastai si foile de dafin. Completam cu apa cat sa le cuprinda. Dam la cuptorul incins in prealabil. Lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama.La sfarsit adaugam sarea si verdeata.
Ghiveciul cu vinete si ciuperci se serveste cald.
Sigur pentru acest preparat ar fi ideal:Cratita cu capac Calve Spain de la Kitchen Shop.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii