Mancaruri cu legume

Ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de dur

ingrediente

   2 cepe
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina
   ¼ varza
   1 conopida
   1 mina fasole verde
   1 mina mazare boabe
   2 ardei grasi sau gogosari
   1 vinata
   2 cartofi
   1 dovlecel
   3-4 rosii mari
   patrunjel verde
   1/2 pahar ulei
   sare

mod de preparare

Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind morcovul, varza, patrunjelul, fasolea, mazarea si celelalte legume, intercalate cu verdeata, sarea necesara si deasupra rosiile. Se adauga la urma putina apa calduta. Cratita se acopera cu capac si se da la cuptor, lasind sa scada la foc potrivit. In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar se misca cratita
Incearca si Sufleu de telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite