Ghiveci din legume

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel
  • 1/4 buc. varza
  • 3 buc. ardei grasi
  • 7-8 buc. rosii
  • citeva buchetele de conopida
  • 2 buc. ceapa
  • 150 gr. fasole verde
  • 2 buc. cartofi
  • patrunjel
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 pahar mic de ulei

Mod de preparare

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Se pun toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, se adauga sare si piper dupa gust, se pun rosiile decojite, se toarna uleiul si se da vasul acoperit la cuptor sa fiarba 40-50 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci