Retete dietetice. Gulasul este una dintre mancarurile mele favorite. Picant, cu aroma subtila de chimen, poate fi preparat cu carne de vita, vitel, porc si, de ce nu, mai dietetic si mai sanatos, cu legume...
Legumele curatate se spala si se taie. Ceapa pestisori, ardeii si gogosarii fasii mai mari, morcovii rondele, iar cartofii si dovleceii cuburi. Intr-o cratita, punem cateva linguri cu ulei si calim ceapa pana devine transparenta. Adaugam ardeii si gogosarii, calim 4-5 minute, apoi morcovii si procedam la fel. Turnam apa calda, aproximativ 400-500 ml, punem cimbrul, boiaua si foile de dafin si lasam sa fiarba. Cand sosul a scazut, adaugam si cubuletele de dovlecei, completam cu apa calda si asteptam ca cei din urma sa fie bine fierti, moment in care "aruncam" in oala si cartofii. Spre final, adaugam si rosiile cuburi, apoi condimentam cu chimen, sare si piper. Presaram mararul verde tocat marunt si servim cu muraturi!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii