Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura.
Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura, o lingurita de zahar, sare si doua, trei linguri de apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, miscand cratita din cand in cand, ca sa nu se prinda de fund. Daca este necesar, se mai adauga putina apa.
Guliile inabusite se servesc cu friganele sau cu crochete.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii