Mancaruri cu legume

Reteta Humus cu castravete si sfecla rosie

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 1h 
Alexandra_Asofiei postat de
Postat pe: 19-02-2018
Adaugă în cartea de bucate
Varianta mai usoara a humusului, dar la fel de buna.

ingrediente

2 portii

   250 gr de naut fiert
   1 castravete mediu
   1 sfecla rosie mica
   1 catel de usturoi
   2 linguri suc de lamaie
   1 sfert de ceapa rosie
   3 linguri susan
   4 linguri ulei de masline+2 pentru decor
   sare
   piper
   un praf de curry

mod de preparare

Coacem sfecla cu tot cu coaja in cuptor invelita in folie de aluminiu timp de o ora.
Trecem prin blender sau robot nautul, catelul de usturoi si sucul de lamaie. Nu am indepartat cojile nautului, am observat ca diferenta intre produsul final fara coji si cel cu, este mínima.
Adaugam castravetele si sfecla curatate de coaja si taiate in cuburi, ceapa taiata marunt(am pastrat putin pentru decor), uleiul de masline si susanul(puteti folosi 20ml pasta de susan- tahini) si se blendeaza totul din nou pana devine o pasta cat mai fina.
Condimentam dupa gust cu sare, piper si praf de curry apoi transferam pasta pe farfuria/bolul de servit si decoram cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.
Incearca si Cartofi cu brocoli la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu castravete si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.