Am taiat felii pe lungime dovleceii i-am "grillat". Pe masura ce erau gata ii puneam intr-o cutiuta si puneam putina sare pe ei. Am luat o forma de p
Am taiat felii pe lungime dovleceii i-am "grillat".
Pe masura ce erau gata ii puneam intr-o cutiuta si puneam putina sare pe ei.
Am luat o forma de pus la cuptor si am intins putin ulei pe ea, apoi am pus un strat de feliute de dovlecei, apoi am pus bucatile de mozzarella si am stropit cu pesto (frunze de busuioc, pinoli, usturoi si ulei dupa ochi mestecate in chopper) si tot asa pina am terminat cu totul si restul de pesto l-am intins echitabil pe ultimul strat.
Am pus la cuptor la 200°C mai bine de jumatate de ora.
Am servit apoi frumusel pe farfurie cu rosii "concassè" deasupra.
Reteta Lasagne din dovlecei a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad"Tarte si placinte rumenita si iscusite"
Desert placinta impletita cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii