Mancaruri cu legume

Reteta Legume umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara umplutura ca pentru sarmale.
Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prea

ingrediente

   3 ardei grasi
   2 dovlecei
   3 rosii
   2 gulii
   2 vinete mici
   frunze de varza
   25 g unt
   Pentru umplutura: 700 g carne de vita
   2 linguri de orez
   1 ceapa
   sare
   piper

mod de preparare

Se prepara umplutura ca pentru sarmale.


Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prealabil. Se taie vinetele in lungime, se scobesc de miez si se umplu si ele. intr-un vasul termorezistent, uns cu unt, se pune un strat de frunze doi varza sau unul de rosii, taiate rondele. Se asaza legumele umplute una langa alta. Se toarna peste ele foarte putina apa si se fierb la foc mic, apoi se lasa la cuptor sa se rumeneasca si sa scada zeama lasata de legume.


In loc de apa, se poate folosi bors sau vin alb, amestecat cu apa.
Este o reteta foarte buna





Alte retete


http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7139/Musaca de vinete/


Mancare urzici
Incearca si Dovlecei cu rosii si mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.