Mancaruri cu legume

VIDEOReteta Legume umplute cu pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 09-06-2016
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o cina usoara: vom face legume umplute, iar pentru umplutura folosim carne de pui si multe verdeturi. Reteta nu e scumpa si e o varianta buna si pentru cele care sunt mai atente la silueta

ingrediente

4 portii

   1 vanata
   1 ardei gras rosu
   1 dovlecel
   1 zucchini
   500 gr carne tocata de curcan
   2 fire de ceapa verde
   1 fir de usturoi verde
   2 linguri pasta de tomate
   200 ml apa sau supa de legume
   o legatura de marar
   sare si piper dupa gust
   busuioc proaspat sau uscat
   100 gr cascaval ras
   3 linguri ulei de masline
Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si dovlecei cu ajutorul unei linguri. Toaca-l apoi marunt si pune-l deoparte. Taie ceapa verde si usturoiul rondele subtiri, apoi caleste-le in uleiul incins. Taie carnea bucatele, pune-o peste ceapa si amesteca pana isi schimba culoarea. Adauga miezul de vinete si dovlecei, pune apa sau supa de legume, pasta de tomate, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca 15-20 de minute la foc potrivit.


Opreste focul si adauga mararul si busuiocul taiate marunt. Dupa ce compozitia s-a racit putin, umple jumatatile de legume si asaza-le intr-o tava unsa cu putin ulei.


Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/TdAtcDn6EVQ

" />

mod de preparare

Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si dovlecei cu ajutorul unei linguri. Toaca-l apoi marunt si pune-l deoparte. Taie ceapa verde si usturoiul rondele subtiri, apoi caleste-le in uleiul incins. Taie carnea bucatele, pune-o peste ceapa si amesteca pana isi schimba culoarea. Adauga miezul de vinete si dovlecei, pune apa sau supa de legume, pasta de tomate, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca 15-20 de minute la foc potrivit.


Opreste focul si adauga mararul si busuiocul taiate marunt. Dupa ce compozitia s-a racit putin, umple jumatatile de legume si asaza-le intr-o tava unsa cu putin ulei.


Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/TdAtcDn6EVQ

Incearca si Legume cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.