Mancaruri cu legume

Reteta Mancare cu sparanghel si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sparanghelul se fierbe si se pune deoparte 500 ml din lichidul in care a fiert. Separate, se toaca ceapa, apoi se
caleste in unt, se adauga faina si

ingrediente

   750 gr sparanghel verde
   750 gr sparanghel alb
   30 gr unt
   30 gr faina
   20 ml smantana
   3 fire ceapa verde
   2 linguri patrunjel verde tocat

mod de preparare

Sparanghelul se fierbe si se pune deoparte 500 ml din lichidul in care a fiert. Separate, se toaca ceapa, apoi se


caleste in unt, se adauga faina si se amesteca bine. Se torna lichidul, se lasa sa clocoteasca, apoi se adauga smantana, si se lasa la foc mediu 10 minute. Se taie intre timp sparanghelul in bucati de 4 cm, se adauga in sos impreuna cu patrunjelul si se mai lasa sa clocoteasca inca 3 minute.
Se presara deasupra ceapa verde.





Alte retete:





Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca si Rulada cu spanac si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu sparanghel si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.