Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si ciupercile taiate cuburi. Se da gust cu
Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si ciupercile taiate cuburi. Se da gust cu sare, piper si usturoi ras. Se adauga carnea tocata, mazarea verde si se calesc pana se inmoaie, se presara cu patrunjel verde taiat marunt. Cartofii fierti se taie in doua pe lungime, se scoate miezul care se adauga la carne se amesteca si cu compozitia se umplu cartofii, se stropesc cu smantana si se presara cu cascaval ras. Se asaza in tava si, inainte de servire, se dau la cuptor pana ce cascavalul devine crocant.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Mancare de dovlecei
Dovlecei cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii