Se toaca ceapa, se taie carnea in bucati si se prajesc impreuna 2-3 minute. Se adauga apa cit sa cuprinda bine carnea, se pune 1/4 lingurita de sare s
Se toaca ceapa, se taie carnea in bucati si se prajesc impreuna 2-3 minute. Se adauga apa cit sa cuprinda bine carnea, se pune 1/4 lingurita de sare si lasati sa fiarba. Cind clocoteste, se pune fasolea spalata si taiata in bucati. Se acopera vasul si se lasa la foc mic. Cind fasolea este aproape gata, se pune sucul de rosii si cimbru. Se da vasul la cuptor sa se formeze sosul si daca mai este nevoie se adauga apa calda. Cind mincarea este aproape gata, se pune verdeata.
Se serveste preparatul, adaugind in farfurie si cite o lingura de smintina.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii