Pentru minestrone aveti nevoie de fasole verde, varza alba, morcovi, praz, telina, ceapa, ulei, rosii, orez, cartofi si condimente.
Se taie legumele potrivit si se inabusa in uleiul incins cca 10 minute. Se acopera cu supa si se fierb la foc mic cca 20 de minute, dupa care se adauga piureul de tomate, verdeata si condimentele. Se mai lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa care se adauga bucatile de rosii si cartofi, dar si orezul. Se lasa la fiert pe foc mic, iar dupa 30 de minute e gata.
Se serveste a doua zi.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Legume la cuptor
Iahnie de fasole

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii