Aluatul:
Se amesteca faina cu apa si se framanta pana se obtine aluatul. Se framanta pana aluatul este usor de modelat si se pune deoparte.
Umplutura vegetala:
Se toaca marunt urmatoarele ingredientele specificate mai sus, se amesteca intr-un bol mare, apoi se adauga bulionul si sosul de soia. Se amesteca bine.
Cand aluatul si umplutura sunt gata, se modeleaza galustele. Se intinde aluatul si se taie forme rotunde cu un pahar. Se adauga umplutura. Se pot modela in forma rotunda sau semiluna.
Se pun intr-o oala cu apa care fierbe si se tin 20 de minute.
Galustele momo tibetane se poate servi cu sos si verdeata, dar calde.
Sursa acestei retete este Restaurant Mandala
Alte retete culinare recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe