Mancaruri cu legume

Reteta Musaca de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit.
Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apo

ingrediente

   3 vinete
   5 cartofi medii
   2-3 dovlecei
   4 ardei
   6 rosii
   sare
   piper boabe si macinat
   usturoi
   4-5 linguri ulei
   patrunjel
   2-3 frunze busuioc
   1-2 linguri pesmet
   30g margarina

mod de preparare

Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit.

Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei.

Separat se taie rondele rosiile si cartofiii fierti si se curata usturoiul. Ardeii se spala, se curata si se taie rondele.

Se tapeteaza tava cu margarina si pesmet si se aranjeaza legumele.

Se lasa la rumenit.

Musacaua se serveste ornata cu patrunjel si busuioc verde.
Incearca si Vinete cu telemea
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.