Orezul se spala in mai multe ape, apoi se scurge. Chimenul se prajeste in untdelemnul incins, cu ceapa tocata marunt, apoi se adauga orezul si se ame
Orezul se spala in mai multe ape, apoi se scurge. Chimenul se prajeste in untdelemnul incins, cu ceapa tocata marunt, apoi se adauga orezul si se amesteca bine. Se adauga apa cit sa se acopere orezul, se potriveste cu sare si se lasa la fiert, la foc mic fara sa se amestece. Cind orezul este aproape gata se adauga si mazarea si se lasa la fiert inca 5 minute. Se inchide focul si se lasa 15-20 minute acoperit pentru ca aburii sa patrunda bine mazare.
Se presara patrunjel tocat marunt
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii