Reţetă de preparare a papanaşilor, Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branz
Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branza. Se adauga gris, galbenusul de ou, sare si se amesteca. A doua jumatate de cubuletele de telina se adauga la compozitie impreuna cu albusul de ou batut spuma. Se formeaza papanasii si se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15-20 minute.
Alte mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Spanac cu oua
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii