Pasta de linte cu legume coapte

Pasta de linte cu legume coapte se prepara usor, este foarte aromata si sanatoasa. Pasta de linte se serveste alaturi de crutoane.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Pasta de linte cu legume coapte

Ingrediente

  • * 1 cutie de linte Bonduelle
  • * 100 g smantana de casa
  • * 100 g seminte de dovleac
  • * 7 morcovi mici
  • * 5 pastarnaci
  • * 2 ardei kapia
  • * 3 cepe rosii
  • * 2 cepe albe
  • * 2 capatani usturoi
  • * 1 dovlecel
  • * ierburi de Provence
  • * cimbru verde
  • * ulei de masline
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Pentru ca imi place foarte mult lintea am incercat aceasta pasta de linte cu legume coapte, rezultatul....un deliciu !!!

Legumele curatate si spalate se taie bucati, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei de masline.
Se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence, cateva fire de cimbru verde, se adauga cateva seminte de dovleac si se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-40 minute.
Lintea se fierbe timp de 20 minute, apoi se strecoara.
Intr-un blender se pun legumele coapte, lintea fiarta si se formeaza o pasta.
Se adauga smantana de casa si semintele de dovleac ramase.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se poate servi.
Pofta buna!


Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's Passion Blog

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci