Dovleceiii spalati, rasi fin, morcovul si ceapa de asemenea, se pun intr-un castron si se lasa 15 min. Dupa acest timp se storc bine, se pun intr-un alt castron si se adauga sare, piper, putin cimbru, mararul taiat marunt, orezul, pesmet si se amesteca totul bine, iar daca isi mai lasa suc, se mai adauga putin pesmet, apoi se lasa deoparte. Se ia apoi cu lingurita din umplutura, se trece prin faina, se formeaza perisoarele si se lasa pe un tocator.
In cratita cu ulei se caleste usturoiul intreg pana isi elibereaza aroma, apoi se scoate si se adauga faina, se amesteca,se stinge cu 1 cana cu apa, adaugata cate putin si amestecand sa nu se formeze cocoloase, se adauga perisoarele, iar dupa 2 min smantana, se potriveste de gust, iar dupa 2-3 clocote, se opreste focul.
Se serveste calda, iar la noi s-a mancat cu mamaliguta.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe