Mancaruri cu legume

Reteta Pilaf sarbesc cu carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind

ingrediente

   500 gr. carne de berbec
   3 cescute orez
   500 gr. rosii
   4 ardei
   verdeata
   untdelemn
   1 ceapa
   supa de carne
   1/2 lamiie
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga rosiile decojite si taiate marunt, ardeii taiati, sare,piper si bucatelele de carne. Se da la cuptor pina scade zeama si orezul este bine fiert. Se adauga verdeata tocata.



Alte retete recomandate
Incearca si Chiftelute de cartofi si napi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc cu carne de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.