Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica, piperul. Prazul in taime
Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem
ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica,
piperul. Prazul in taime pe lungime apoi il punem la rumenit adaugand o
ceasca de apa. Il lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute. Deasupra
punem maslinele fara samburi impreuna cu un pahar de vin alb. Lasam sa
fiarba 5-10 minute. Cand toate legumele sunt fierte pe placul dvs adaugati sare dupa gust si mararul tocat marunt.
Sursa acestei retete este blogul: retete-culinare-cireasa
Alte retete culinare recomandate
Legume la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii