Praz cu masline

Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica, piperul. Prazul in taime

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Praz cu masline

Ingrediente

  • 4 tulpini groase de praz
  • 100 ml ulei
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 100 g masline negre
  • sare
  • piper
  • paprica (dupa gust)
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Tocam ceapa, rosiile si usturoiul. Prima data punem

ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam rosiile, usturoiul, paprica,

piperul. Prazul in taime pe lungime apoi il punem la rumenit adaugand o

ceasca de apa. Il lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute. Deasupra

punem maslinele fara samburi impreuna cu un pahar de vin alb. Lasam sa

fiarba 5-10 minute. Cand toate legumele sunt fierte pe placul dvs adaugati sare dupa gust si mararul tocat marunt.


Sursa acestei retete este blogul: retete-culinare-cireasa

Alte retete culinare recomandate

Legume la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc