Mancaruri cu legume

Reteta Praz umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala prazul, apoi se taie bucati si se fierbe un
sfert de ora in apa cu sare. Bucatile se golesc de miez, se pastreaza doar cite trei

ingrediente

   4—5 fire de praz
   1 ceasca de orez
   verdeata tocata
   nare
   1 ou
   1 lingura de faina
   1 ceasca de ulei
   1 lingura de bulion
   piper boabe
   zahar

mod de preparare

Se curata si se spala prazul, apoi se taie bucati si se fierbe un


sfert de ora in apa cu sare. Bucatile se golesc de miez, se pastreaza doar cite trei-patru foi din afara.


Orezul se fierbe, se amesteca intr-o farfurie cu un ou, verdeata tocata, sare si o lingurita de faina, eventual o lingurita de bulion. Se umplu bucatile de praz cu acest amestec, se asaza intr-o forma unsa cu ulei, se acopera cu apa calda dupa ce s-a dizolvat in apa o lingurita de bu-


lion. Se adauga o lingura de zahar si se introduce forma in cuptorul cald, la foc potrivit, pentru o jumatate de ora. in sosul mincarii se pun la fiert si citeva boabe de piper.
Alte retete recomandate





Mancare de sparanghel


Supa de sparanghel


Supa crema de sparanghel
Incearca si Mancare de fasole verde cu sos chinezesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.