Rosii la cuptor

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de cos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. rosii
  • 100 gr. margarina
  • 150 gr. pesmet
  • 250 gr. costita afumata
  • sare
  • piper
  • unt
  • patrunjel

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de costita, pesmet, bucatele de margarina, sare si piper. Cind cratita s-a umplut se pune pe deasupra pesmet si unt. Daca este necesar se toarna putina apa fierbinte. Mincarea se da la cuptor la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci