Rosii umplute

Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mari
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 100 gr orez
  • 175 ml concentrat vegetal fierbinte
  • 1 lingura menta tocata
  • 2 linguri coriandru tocat
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura oregano

Mod de preparare

Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se adauga miezul de rosii si concentratul vegetal, dupa care se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand, pana ce orezul a absorbit tot lichidul si s-a inmuiat. Se adauga menta, coriandrul si oregano si se amesteca bine. Se umplu rosiile cu amestecul si se asaza la loc capacelele. Se pun rosiile intr-un vas si se introduc in cuptor, unde se lasa la copt 15 minute.


Se servesc calde, dar si reci sunt gustoase.

Alte retete culinare:

Oua umplute Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori