Mancaruri cu legume

Reteta Rosii umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se ada

ingrediente

   6 rosii mari
   2 linguri ulei
   1 ceapa mare
   1 ardei gras taiat marunt
   100 gr orez
   175 ml concentrat vegetal fierbinte
   1 lingura menta tocata
   2 linguri coriandru tocat
   2 linguri patrunjel tocat
   1 lingura oregano

mod de preparare

Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se adauga miezul de rosii si concentratul vegetal, dupa care se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand, pana ce orezul a absorbit tot lichidul si s-a inmuiat. Se adauga menta, coriandrul si oregano si se amesteca bine. Se umplu rosiile cu amestecul si se asaza la loc capacelele. Se pun rosiile intr-un vas si se introduc in cuptor, unde se lasa la copt 15 minute.
Se servesc calde, dar si reci sunt gustoase.


Alte retete culinare:





Oua umplute Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Incearca si Budinca de morcovi cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.