Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in
Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in putin unt. Ardeiul gras se coace, apoi se curata si se taie fasii. se bat galbenusurile cu smantana, se adauga nucsoara, sare si piper. Se tapeteaza o forma de cozonac cu unt si se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sosul de oua. Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi din nou sos. Se adauga deasupra un rand de praz si ciuperci, branza si sos si se continua pana nu mai sunt ingrediente. Ultimul strat va fi alcatuit din branza si sos. Se acopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita. Se lasa in cuptor 2 ore, pana se intareste, apoi se raceste si se pune la frigider pentru 4 ore.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte retete culinare:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Tocana cu legume
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii