Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in
mod de preparare
Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in putin unt. Ardeiul gras se coace, apoi se curata si se taie fasii. se bat galbenusurile cu smantana, se adauga nucsoara, sare si piper. Se tapeteaza o forma de
cozonac cu unt si se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sosul de oua. Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi din nou sos. Se adauga deasupra un rand de praz si
ciuperci, branza si sos si se continua pana nu mai sunt ingrediente. Ultimul strat va fi alcatuit din branza si sos. Se acopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita. Se lasa in cuptor 2 ore, pana se intareste, apoi se raceste si se pune la frigider pentru 4 ore.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte
retete culinare:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Tocana cu legume
Incearca si Mancare cu salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe