Mancaruri cu legume

Spanac la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. Se poate folosi si spanac din conserva. Se scurge bine de

ingrediente

   1 kg. spanac fiert
   2 linguri unt netopit
   1 1/2 lingura de faina
   un pahar mare cu lapte
   150 gr. cascaval

mod de preparare

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. Se poate folosi si spanac din conserva. Se scurge bine de apa si se toaca. Separat, se pregateste din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecindu-l continuu. Se pune in sos spanacul, se omogenizeaza bine si deasupra se presara cascavalul ras. Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Incearca si Humus - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite